Nedan kan du forma din hemstädning!

Välj dem städtjänster du vill inkludera i städningen

m2

Alla mattor och all golvyta dammsugas. Damning görs på alla sorters möbler och dekorationer med en dammvippa eller trasa.

st

Putsning och torkning av köksskåp, spis, mikro, fläkt, köksbord och alla fria ytor och bänkar.

Moppning kan bara väljas om dammsugningen och damning också har inkluderats i din städtjänst. All golvyta moppas för en fräschare lukt och ett renare golv.

Badrum
st
st
st
st
Fönsterputsning
cm
cm
st

Fönsterna putsas på både in- och utsida om bägge sidor av fönstren är lättillgängliga.

Övriga tjänster
m2

Vi erbjuder även gräsklippning som du kan inkludera i din städtjänst, här behöver du ha en egen gräsklippare.

m2

Vi erbjuder också snöskottning, ovan kan du skriva in antal kvadratmeter som skall skottas.

Här kan du skriva in egna önskemål, vi återkommer med prisförslag.

OBS! Regelbunden städning har en bindningstid på4 veckor.

Totalt pris

0.00kr

Priset ovan är den totala summan inklusive moms, material och resekostnad efter maximalt RUT avdrag

Här väljer du datum och tid för städningen
Kalendern laddas...

Avtal mellan privatkund och Novilia Städ AB

Följande avtal gäller mellan Novilia Städ AB 559203-5306 (nedan kallat Novilia Städ) och kunden. Med kunden avses den person i hushållet som fyller i detta avtal och uppger sitt namn och personnummer. Avtalsskrivningen sker elektroniskt och kunden ger sitt fulla medgivande att avtalet är fullt juridiskt bindande trots att den saknar kundens eller Novilia Städ och dess representanters fysiska underskrifter. Avtalet är bindande för den person som skriver i sitt namn i det avtal Novilia Städ presenterat här.

• Kunden faktureras kostnaden efter RUT-avdrag. Det /de personnummer som uppges i bokningen kommer att användas för avdraget.

• Om regelbunden städ har bokats, exempelvis varje eller varannan vecka finns det en bindningstid på fyra veckor, bindningstiden startar efter första städtillfället. Kunden kan avstå från städningen om kunden så vill men måste fortfarande betala fakturan för varje städtillfälle i fyra veckor.

• Avbokning måste ske 24 timmar innan städtjänsten, om avbokning inte görs 24 timmar innan städtillfället kommer hela kostnaden för städtjänsten att debiteras.

• Kunden lovar att denne har kontrollerat med Skatteverket att den har full avdragsrätt för hushållsnära tjänster i sitt hem. Kunden lovar också att meddela Novilia Städ per omgående om dennes eventuella avdragsrätt förverkas eller tas bort. Kunden måste själv meddela om denne ej önskar skatteavdraget. Detta gäller vid varje städtillfälle.

• Fakturering sker efter varje städtillfälle. Fakturan skickas via e-mail om inget annat avtalats.

• Hela kostnaden för den bokade städningen debiteras vid utebliven städning

Jag har noga läst igenom avtalet, förstått dess innebörd och godkänner samt samtycker till samtliga punkter som avtalet innefattar genom att kryssa i rutan “Jag accepterar villkoren och skriver på det bifogade avtalet”